-  Highlander beef box -

Eerlijk, Biologisch en goed voor het dier
Inhoud HIGHLANDER BEEF BOX 3,2 kg 
 

- 400gr Hollandse Biefstuk

- 400gr Steak (Bavette,Cote de boeuff, rosbief)

- 400gr Stoof mager

- 400gr Stoof gemarmerd

- 400gr Mager rundergehakt

- 400gr Mager rundergehakt

- 400gr Runderburgers

- 400gr Highlanderworst

- Runderrookworst, Mergpijpjes, schenkel of Organic Tallow (gesmolten vet om mee te koken).

Weet wat je eet

Een aantal keer per jaar koopt slagerij vrijenhoek een Schotse hooglander. Reden hiervoor is dat de koeien puur biologisch zijn en een goed leven hebben gehad. Wij kopen de koeien van Hollandse natuurgebieden beheerders. 

De runderen die wij aankopen zoeken wij zelf uit. De koeien worden eerst een week op stal gezet om tot rust te komen. Vervolgens worden de runderen geslacht door een bevriende zelfslachtende slager uit Drenthe. Alles gebeurd dus rustig, kleinschalig en precies zoals wij het graag zien. Als het dier geslacht is dan laten wij het eerst minimaal zeven dagen rijpen in onze eigen koelcel in Rijswijk. Hierna verwerken wij dit prachtige dier van kop tot staart. Wij zijn hier ongeveer twee dagen mee bezig. 

-  Bestellen -

Het bestellen van een  ''HIGHLANDER BEEF BOX'' is vrij makkelijk. De BOX kost 50 Euro en bevat ongeveer 3,2 kilo zuiver en eerlijk kwaliteitsvlees. Na het bestellen kan de BOX bij ons in de zaak afgehaald worden, vanaf twee boxen bezorgen wij ook in de regio Haaglanden. Bestellen kan hier, via de mail of in de slagerij zelf. Na het bestellen krijg je van ons een mailtje wanneer de box klaar is.

Slagerij Vrijenhoek:  Herenstraat 59, 2282BR, Oud Rijswijk

Tel : 070 3992409  06 14806251 jobvrijenhoek@hotmail.com

Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 en zaterdag van 7:30 tot 16:00