-  Kerstpakket box -

Goed, lekker en traceerbaar

BESTELLEN

Tijdens de feestdagen is het mogelijk om bij Vrijenhoek een mooie kerstbox te bestellen. In deze kerstbox kunt u rekenen op de mooiste pure producten uit ons bedrijf. De boxen zijn exclusief en vallen de laatste jaren erg in de prijs bij onze klanten.  Bij de pakketten gaan wij voor de kwaliteit en goede producten waar wij zelf ook graag mee werken. Onderstaand is een suggestie van wat er in een box kan zitten.

- Een mooi stuk Cote de Boeuf voor vier tot zes personen. De Cote rijpen wij zelf minimaal 21 dagen af. Dit mooie stuk vlees is van het Blonde D'aquitaigne ras en dit resulteert in een krachtige en volle smaak. Natuurlijk trekken wij dit mooie stuk vlees netjes vacuüm zodat kleur en smaak behouden blijft.

 

- 'Victorinox Fibrox' slagersmes. Dit is een mes wat elke slager heeft en kent. Het mes ligt stevig in de hand en is vlijmscherp. Naast het tranceren van vlees is dit mes goed te gebruiken voor fileren en uitbenen.

- Een fles 'Fonrand' Biologische rode wijn. Deze krachtige rode wijn heeft een volle smaak en is heel goed bij mooi rood vlees.

- Een custom made bamboe snijplank met het Vrijenhoek logo. Leuk om al het lekkers uit de Kerstbox op te presenteren! 

- Handgemaakte venkelsalami made by Dick & Job. Deze salami is erg bekend in Rijswijk en Den Haag en mag dan ook niet ontbreken in een mooi Kerstpakket.

- Grove peper en zout.

- Een goede bereidingsbeschrijving.

Dit alles is verpakt in een mooie geschenkdoos. 

Slagerij Vrijenhoek:  Herenstraat 59, 2282BR, Oud Rijswijk

Tel : 070 3992409  06 14806251 jobvrijenhoek@hotmail.com

Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 en zaterdag van 7:30 tot 16:00